Pakhuis de Zwijger maakt het bezoekers graag zo makkelijk mogelijk om programma’s bij te wonen. Daarom geven wij hier alvast antwoord op eventuele vragen over het aanmelden en reserveren.

Help! Inloggen lukt mij niet, de knoppen lijken niet te werken! Wat nu?

Geen paniek, gebruik je Internet Explorer als webbrowser? Meestal werkt het om onze website in een andere browser te openen, zoals Safari, Google Chrome of Mozilla Firefox of in een incognitovenster. Deze open je gemakkelijk met de toetencombinatie ctrl/cmd-shift-N voor Safari of Google Chrome of ctrl/cmd-shift-P voor Mozilla Firefox.

Ik heb nog geen account. Waar kan ik me registreren?

Lid worden kan heel gemakkelijk, met een e-mailadres. Klik op de 3 streepjes rechtsboven, klik vervolgens op inloggen en tot slot op ‘registreren’.

Ik wil mijn account verwijderen. Hoe doe ik dat?

Je account verwijderen doe door naar je ‘accountinstellingen’ te gaan. Log in en ga naar het donkerblauwe bolletje rechtsboven in. Scroll vervolgens naar beneden tot je ‘verwijder mijn account’ ziet staan.

Let op! Als je Vriend van Pakhuis de Zwijger bent wordt dit automatisch stopgezet wanneer je jouw account verwijderd.

Moet ik per se inloggen om te kunnen reserveren?

Ja, om evenementen in Pakhuis de Zwijger bij te wonen, vragen we je te registreren.

Kan ik voor meerdere mensen reserveren?

Je kunt met je profiel alleen voor jezelf reserveren, je kunt dus niet meerdere reserveringen op één profiel maken. Vraag degene die je mee wil nemen om een profiel aan te maken en zelf een reservering te maken voor het programma.

Is het mogelijk om anoniem te reserveren?

Nee, het is niet mogelijk om anoniem te reserveren. We vragen je om je te registreren met i.i.g. je naam, e-mail adres en woonplaats. Zo kunnen we je mailen met informatie over het programma.

Het programma zit vol. Kan ik op een reservelijst?

Helaas, we hanteren geen reservelijst bij onze programma’s in Pakhuis de Zwijger.

Wat kan je doen?
– Houd de programmapagina in de gaten, er zijn altijd mensen die hun reservering annuleren en dan kun jij reserveren.
– Er zijn altijd stoelen die leeg zijn doordat mensen niet op komen dagen. Je kunt de gok wagen door op de bonnefooi te komen en zo’n vrij plekje te bemachtigen. We kunnen je deze alleen niet garanderen.
– Sommige van onze programma’s worden gestreamd, te zien aan het woordje ‘livecast’ in de agenda. Je kunt dan via de livestream thuis meekijken. Die gaat aan wanneer het programma start, via www.dezwijger.nl/live.

Ik ben verhinderd. Hoe meld ik me af?

Afmelden voor een programma gaat op dezelfde manier als het reserveren via de knop op de desbetreffende programmapagina (‘reservering annuleren’).

Ik heb me aangemeld om een programma online te volgen, maar ik wil graag fysiek komen, wat nu?

Als je hebt aangemeld om een programma online te volgen en je komt toch liever fysiek langs in het pand (gezellig!) dan kan je het beste je reservering annuleren en opnieuw reserveren. Annuleren doe je door op de desbetreffende programmapagina op “reservering annuleren” te klikken. Vervolgens reserveer je opnieuw met de button “reserveren”.

Andersom werkt dit hetzelfde. Je hebt gereserveerd om fysiek een programma te bezoeken, bent verhinderd en wilt het online volgen. Dan kan je de reservering annuleren en je vervolgens opnieuw aanmelden.

Is het evenement in het Engels of in het Nederlands? Is the event in Dutch or English?

De Engelstalige programma’s zijn te herkennen aan een zwart EN logo in de agenda. Alle andere programma’s zijn in het Nederlands. Voor een overzicht van alle Engelstalige programma’s kun je de knop English spoken events only rechtsbovenaan de agendapagina aan klikken.

You can recognize English programs by the black ‘EN’ icon in the agenda. All other programs are in Dutch. To see all English spoken programs in one overview, switch on the button ‘English spoken events only’ at the right top of the page.

Kan ik opnames van programma’s later bekijken?

Sommige van onze programma’s worden gestreamd via www.dezwijger.nl/live. De middag na het progamma zal de opname ook terug te kijken zijn via de programmapagina, ons YouTube-kanaal en via dezwijger.nl/live.

Ik wil mijn Vriendschap (lidmaatschap) van Pakhuis de Zwijger stopzetten, hoe doe ik dat?

Het opzeggen van je lidmaatschap (Vriendschap) kan door in te loggen op onze website: https://dezwijger.nl/login.

Vervolgens klik je op het donkerblauwe bolletje rechtsboven in en ga je naar ‘account instellingen’: https://dezwijger.nl/editprofile.

Hier kun je het lidmaatschap opzeggen.

Ik wil het maand- of jaarbedrag van mijn Vriendschap (lidmaatschap) aanpassen, hoe doe ik dat?

De enige manier om je bankrekeningnummer te wijzigen is door de Vriendschap tijdelijk op te zeggen en weer opnieuw aan te gaan. Dit is omdat je de automatische incasso moet accepteren.

Het opzeggen van je lidmaatschap (Vriendschap) kan door in te loggen op onze website: https://dezwijger.nl/login.

Vervolgens klik je op het donkerblauwe bolletje rechtsboven in en ga je naar ‘account instellingen’: https://dezwijger.nl/editprofile.

Hier kun je het lidmaatschap opzeggen en opnieuw Vriend worden.

Ik heb een opmerking, tip of andere vraag.

We helpen je graag verder. Als je er met de bovenstaande vragen niet uitkomt, kun je ons mailen op [email protected].

In de spotlight