Pakhuis de Zwijger maakt het bezoekers graag zo makkelijk mogelijk om programma’s bij te wonen. Daarom geven wij hier alvast antwoord op eventuele vragen over het aanmelden en reserveren.

Help! Inloggen lukt mij niet, de knoppen lijken niet te werken! Wat nu?

Geen paniek, gebruik je Internet Explorer als webbrowser? Meestal werkt het om onze website in een andere browser te openen, zoals Safari, Google Chrome of Mozilla Firefox of in een incognitovenster. Deze open je gemakkelijk met de toetencombinatie ctrl/cmd-shift-N voor Safari of Google Chrome of ctrl/cmd-shift-P voor Mozilla Firefox. 

Ik heb nog geen account. Waar kan ik me registreren?

Lid worden kan heel gemakkelijk, met een e-mailadres. Klik in ons hamburger (rechtsbovenin) op inloggen en vervolgens op ‘registreren’.

Moet ik per se inloggen om te kunnen reserveren? 

Ja, om evenementen in Pakhuis de Zwijger bij te wonen, vragen we je te registreren. Wij zijn trots op onze community en willen vanuit onze rol als publiek platform laten zien wie naar welk programma komt en is geweest. Dat doen we door bij bijna alle programma’s de deelnemers te tonen. Op deze manier zien wij dat de leden elkaar online en offline weten te vinden en er vaak bijzondere ontmoetingen en kruisbestuivingen plaatsvinden.

Wil je niet dat je profiel zichtbaar is voor iedereen? Dan kun je dit gemakkelijk aanpassen, zet je profiel dan op ‘private’ in plaats van ‘public’.

Kan ik voor meerdere mensen reserveren?

Je kunt met je profiel alleen voor jezelf reserveren, je kunt dus niet meerdere reserveringen op één profiel maken. Vraag degene die je mee wil nemen om een profiel aan te maken en zelf een reservering te maken voor het programma.

Het programma zit vol. Kan ik op een reservelijst?

Helaas, we hanteren geen reservelijst bij onze programma’s in Pakhuis de Zwijger.

Wat kan je doen?
– Houd de programmapagina in de gaten, er zijn altijd mensen die hun reservering annuleren en dan kun jij reserveren.
– Er zijn altijd stoelen die leeg zijn doordat mensen niet op komen dagen. Je kunt de gok wagen door op de bonnefooi te komen en zo’n vrij plekje te bemachtigen. We kunnen je deze alleen niet garanderen.
– Bijna al onze programma’s worden gestreamd, te zien aan het woordje ‘livecast’ in de agenda. Je kunt dan via de livestream thuis meekijken. Die gaat aan wanneer het programma start, via www.dezwijger.nl/live.

Ik ben verhinderd. Hoe meld ik me af? 

Afmelden voor een programma gaat op dezelfde manier als het reserveren via de knop op de desbetreffende programmapagina (‘reservering annuleren’).

Is het evenement in het Engels of in het Nederlands? Is the event in Dutch or English?

De Engelstalige programma’s zijn te herkennen aan een zwart EN logo in de agenda. Alle andere programma’s zijn in het Nederlands. Voor een overzicht van alle Engelstalige programma’s kun je de knop English spoken events only rechtsbovenaan de agendapagina aan klikken.

You can recognize English programs by the black ‘EN’ icon in the agenda. All other programs are in Dutch. To see all English spoken programs in one overview, switch on the button ‘English spoken events only’ at the right top of the page. 

Kan ik opnames van programma’s later bekijken?

Bijna al onze programma’s worden gestreamd via www.dezwijger.nl/live. De middag na het progamma zal de opname ook terug te kijken zijn via de programmapagina, ons YouTube-kanaal en via dezwijger.nl/live.

Ik heb een opmerking, tip of andere vraag.  

We helpen je graag verder. Als je er met de bovenstaande vragen niet uitkomt, kun je ons mailen op communicatie@dezwijger.nl.

In de spotlight