Eetcafé

Eet en drink op ieder moment van de dag verse en verantwoorde lokale producten in ons eetcafé.

Ons eetcafé zorgt de hele dag voor een warm welkom in Pakhuis de Zwijger: van een ontbijt met goede koffie in de ochtend, rijk belegde broodjes bij de lunch, snel en smaakvol dineren voorafgaand aan een evenement, lekker lang tafelen of de avond afsluiten met een speciaalbiertje: alles is mogelijk.

Creatie en innovatie vind je in heel Pakhuis de Zwijger terug, dus ook in de keuken. Zo werken we bijvoorbeeld voornamelijk met lokale producten en hebben we een voortrekkersrol in Amsterdam in de zoektocht naar duurzame alternatieven binnen het huidige voedselsysteem. Daarbij denken we na over hoe onze menu’s en dagspecials aansluiten bij de evenementen in de avond. In de blogserie Van bord tot bord geven we je een kijkje in onze keuken en maak je kennis met de bijzondere leveranciers, ingrediënten en producten.

Op vrijdag begin je het weekend goed met live-muziek. Tussen 18.00 en 19.30 uur spelen songwriters uitgekozen door de Amsterdam Songwriters Guild in ons eetcafé.

Openingstijden

Opening hours
Maandag t/m Vrijdag
08:30 - 23:00
Zaterdag & Zondag
Gesloten
Monday - Friday
08:30 - 23:00
Saturday & Sunday
Closed

Op zaterdag- en zondagen zijn het café/restaurant en de expo voor groepen te huur (vanaf 50 personen). Kijk bij zaalverhuur voor meer informatie