Op onze locaties in Pakhuis de Zwijger en New Metropolis zijn verschillende voorzieningen beschikbaar om de toegankelijkheid te vergroten. Daarnaast worden de coronamaatregelen op onze locaties uitvoerig nageleefd. Voor vragen over onze toegankelijkheid of assistentie op locatie kun je contact opnemen met [email protected] of 020-788 44 40.

Pakhuis de Zwijger
Pakhuis de Zwijger is rolstoeltoegankelijk. In het hele gebouw zijn faciliteiten aanwezig ter behoeve van toegankelijkheid, zo zijn alle zalen bereikbaar via onze lift en is er een aangepast toilet op de tweede verdieping. Indien gewenst bieden we ook assistentie, neem gerust contact met ons op via [email protected].

Ook zijn dichtbij Pakhuis De Zwijger parkeerplaatsen waar je met een gehandicaptenparkeerkaart kan parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn te vinden bij Vriesseveem 4 en Withoedenveem 16.

New Metropolis Zuidoost
Helaas is deze locatie (nog) niet volledig rolstoeltoegankelijk. De expositieruimte op de beganegrond is wel toegankelijk en indien gewenst bieden we ook hier graag assistentie.

New Metropolis Nieuw-West
Helaas is deze locatie (nog) niet rolstoeltoegankelijk. Kijk gerust online mee.

In de spotlight