De Amsterdamse Klas, Meesters met Dromen en Pakhuis de Zwijger presenteren: het Amsterdamse Lerarencafé! Want leraren, het is tijd om elkaar weer te ontmoeten!

De zomer staat voor de deur en we sluiten het schooljaar feestelijk af. Om 19.00 uur is de inloop met soep en een broodje en kun je genieten van de muziek van DJ.

Vervolgens beginnen we om 20.00 uur het programma met een optreden van de Meestervlogger. Daarna gaan we met verschillende docenten in gesprek over het welzijn van de leraar, het welzijn van de leerling en kijken we terug op het afgelopen jaar. Tussen de bedrijven door kunnen we genieten van verschillende dans optredens. Het wordt een feestelijke avond, dus kom gezellig langs in Pakhuis de Zwijger om mee te eten, praten en te dansen!

 

Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.
Hoe ziet de avond eruit?
19.00 uur - Inloop

Leraren ontmoeten elkaar, gaan op een leuke manier met elkaar in gesprek over hoe je dat moeilijke gesprek in de school aan kan gaan.
Voor de deelnemende leraren is een maaltijdsoep beschikbaar.

20.00 uur - Start inhoudelijk programma

Leraren gaan met elkaar en met andere experts in gesprek. We leren van én met elkaar.

> Ook kan je zelf achter het schoolbankje plaats nemen om een onderwerp aan te dragen.

21.00 uur - Tijd voor het cafe

Praat onder het genot van een drankje na in het café.

Dit programma is ontwikkeld door
Aida Klein Breteler
Progmaker
In samenwerking met
ProgrammareeksEduCAUTION

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Wekelijks nodigen Yasin en Emin verschillende experts in het onderwijsveld uit om in gesprek te gaan over alle uitdagingen die voor ons liggen.