Na 45 afleveringen is het tijd om EduCAUTION om te toveren naar iets nieuws. Er zijn veel leraren, schoolleiders en andere onderwijsprofessionals aangeschoven bij Yasin Yaylali & Emin Kececi aan de talkshowtafel. Maar er was 1,5 meter afstand, er was geen gezelligheid voor en achteraf. Nu er weer meer mag is het tijd om elkaar weer te gaan ontmoeten, verhalen uit te wisselen, roddels te delen en weer van docenten van andere scholen te leren. Daarom presenteren we in samenwerking met de Amsterdamse Klas: het Amsterdamse Lerarencafé. Want leraren het is tijd om elkaar weer te ontmoeten!

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.
Wat kan je verwachten?
19.00 Inloop

Leraar ontmoet elkaar, ga in gesprek en leer elkaar weer kennen.
Voor de deelnemende leraren is een maaltijdsoep beschikbaar.

20.00 Start inhoudelijk programma

We gaan in gesprek over het leraarschap in Amsterdam, er zal een leraar plaats nemen achter de “schoolbank”, er is ruimte om input te delen van wat jij graag zou willen leren of bespreken in het lerarencafé.

21.00 tijd voor het cafe

Praat onder het genot van een drankje na in het café.

MEEDOEN?

Ben jij een Amsterdamse leraar en wil je vanaf de schoolbank een inspirerend verhaal uit de klas delen? Laat het ons weten we geven je graag een plek

Klik hier om een mailtje naar Lisa te sturen.

MEER INFORMATIE SPREKERS

Hidde Nuijten – is docent aardrijkskunde aan het Amsterdamse Lumion. Als Meester Hidde (18.000 volgers op Instagram) maakt hij vlogs en raps over zijn vakgebied. Bij verschillende afleveringen van EduCAUTION is hij aangesloten en voor het blok gezet om een spontane rap te performen. Met altijd indrukwekkend resultaat.

 

ProgrammareeksEduCAUTION

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Wekelijks nodigen Yasin en Emin verschillende experts in het onderwijsveld uit om in gesprek te gaan over alle uitdagingen die voor ons liggen.