Samen bijdragen aan de toekomst van stad en land!

Jij gelooft, samen met velen, in de kracht en noodzaak van het onafhankelijke gesprek over stad en land van morgen. Juist in deze tijd is de dialoog over de urgente maatschappelijke vraagstukken en het samen komen tot innovatieve oplossingen meer dan nodig. Pakhuis de Zwijger is voor 80% afhankelijk van partnerbijdragen, fondsen, opdrachten én donateurs. Steun ons daarom door voor €15 per jaar lid te worden, zodat wij dagelijks gratis programma’s kunnen blijven aanbieden.

 
Vijftien jaar geleden opende Pakhuis de Zwijger in 2006 de deuren aan de Piet Heinkade in Amsterdam-Oost. Het voormalige vriespakhuis en kraakpand is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een in de wereld uniek platform met dagelijkse programma’s over de creatieve industrie en in het bijzonder over de toekomst van stad en land. Een ontmoetingsplek voor progressieve denkers en doeners en een veilig huis voor de noodzakelijke dialoog over urgente maatschappelijke opgaven. Ook al vijftien jaar zijn al onze programma’s gratis toegankelijk, en dat willen we graag zo houden. De komende jaren programmeren wij op basis van 20 ambities en zetten richting 2030 in op ‘Nieuw Amsterdam’, een stad en metropoolregio van, voor en door iedereen!

Word voor €15 per jaar lid van ons platform en steun ons in het maken van programma’s met impact en het organiseren van manifestaties, festivals, excursies, filmvertoningen, en boekpresentaties over de vraagstukken van deze tijd. Daarnaast zul je in de nabije toekomst ook kunnen genieten van diverse ledenvoordelen, gerelateerd aan onze programmering en community!

Ja, ik word lid!

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Geboortedatum
E-mailadres
Straat
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
In de spotlight