Making Places
De markt is het sociale hart van de buurt. Het is een plek voor ontmoeting, gezond en divers eten, een inclusieve plek voor alle portemonnees, een broedplaats voor lokaal ondernemerschap en bij uitstek dé plek om de cultuur en identiteit van een buurt te beleven. Beleving is er cruciaal, maar hoe bereik je dit terwijl je ook voorziet in de behoeftes van de lokale gemeenschap? En hoe waarborg je de identiteit van een stad of buurt terwijl je ook ruimte creëert voor internationale allure? Met deze vragen gaan wij aan de slag in de tweedelige reeks 'Making Places' We nemen hiervoor de foodhal als uitgangspunt en gaan binnen de thema’s prijs/ kwaliteit, inclusiviteit, ondernemerschap en leefbaarheid het gesprek aan met ervaringsdeskundigen en met elkaar.
Aankomende programma's in deze reeks
Terugkijken
-
Do 8 okt 2020, 20.30do 8 okt 2020, 20.30Online via LIVECASTMaking Places 2Eten en ontmoetenHoe creëren we binnen het stedelijk weefsel een plek waar cultuur, eten en ontmoeten binnen een gebouw of hal centraal staat?
-
Di 6 okt 2020, 20.30di 6 okt 2020, 20.30Online via LIVECASTMaking Places 1Wat schaft de potHoe ziet het culinaire landschap van Nederland eruit en welke foodconcepten zijn er anno 2020?
-
-
-