Op maandag 24 januari van 15 uur tot 16 uur worden in Circl van ABN AMRO in Amsterdam de finalisten bekendgemaakt van de Groene Stad Challenge. Tijdens een informatieve talkshow – onder leiding van tv- en radiopresentator Harm Edens – delen Lodewijk Hoekstra en Joeri Meliefste de eerste inzichten die de challenge tot nu toe heeft opgeleverd. Verder lichten we een tipje van de sluier op hoe het verloop van deze challenge eruit gaat zien. Als klap op de vuurpijl maken we de winnaars bekend van de diverse aanmoedigingsprijzen én tellen we af naar het groenste dorp of de groenste stad van Nederland.

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.

Aanmelden ook binnenkort op de website van CIRCL

 

De moderator van dit programma is
Harm Edens
Dagvoorzitter
ProgrammareeksCIRCL

Circl is het circulaire paviljoen van ABN AMRO. Een platform op de Amsterdamse Zuidas waar de benodigde krachten uit de samenleving, business en finance samen in beweging komen voor een duurzame wereld. Pakhuis de Zwijger adviseerde bij de ontwikkeling van Circl en is mede-verantwoordelijk voor de programmering. Er lopen programmalijnen over de energie-transitie, de reset van de economie, de vaardigheden van de duurzaamheidsprofessional, commodities, het meetbaar maken van impact en interactieve workshops gericht op inkopers, ontwerpers, financiers en marketeers. Ook is Circl elk jaar hoofdkwartier van de Week van de Circulaire Economie.