Onderzoekers van verschillende universiteiten en hogescholen deden vijf jaar lang onderzoek naar bewoners en kleinschalige organisaties in de gebiedsontwikkeling. Wat zijn de belangrijkste conclusies en lessen voor de toekomst?

Over

In deze laatste aflevering van R-link online is het tijd voor conclusies. Wendy Tan, hoofdonderzoeker van R-LINK, geeft een overzicht van de belangrijkste conclusies van vijf jaar onderzoek. Verschillende onderzoekers en initiatiefnemers schuiven aan en gaan onder leiding van Michiel Hulshof met elkaar in gesprek aan de hand van verschillende stellingen.

Cartoonisten Bas Köhler en Suus van den Akker houden naar aanleiding van het gesprek een cartoon battle. Na afloop van het programma organiseren we een informele nazit waarbij deelnemers de sprekers kunnen ontmoeten in een bijzondere online omgeving.

Over R-LINK

R-LINK onderzoekt kleinschalige bottom-up initiatieven in de gebiedsontwikkeling. Deze kennis kan bijdragen bij het creëren van vitale en inclusieve stedelijke regio’s. R-LINK is een nauwe samenwerking tussen onderzoeksinstellingen en praktijk.

Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Michiel Hulshof
Co-founder Tertium