In augustus vorig jaar werd de derde Mikel Haman Award uitgereikt aan Jerry Haime. Simion Blom was ook een van de genomineerden voor deze award. Survibes wil met de Mikel Haman Lezing een van de genomineerden van de Mikel Haman Award de gelegenheid bieden bij te dragen aan de actuele LHBTQI+ discussies en thema’s in de Nederlandse samenleving. Hiermee wil zij tevens ook de zichtbaarheid van de Surinaams-Carisbisch LHBTQI+ helpen vergroten.

In dit kader organiseren wij op 18 maart de eerste Mikel Haman Lezing. Deze lezing wordt gehouden door Simion Blom, politicus bij Groen Links en tot voor kort werkzaam bij het Respect2Love programma van COC Nederland.

Na de lezing vindt het een panel gesprek plaats met Winston van Niel (Parea Nederland en Bestuurslid COC Nederland), Raisa Sambo (Projectleider & Programmamaker Equity, Inclusion anden Diversity) aan de UVA, Venny Linzo (kunstenaar, spokenword artist). Onder leiding van de moderator Naomi Grant verder van gedachten gewisseld worden over de onderwerpen die tijdens de lezing naar voren worden gebracht.

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.
Met in dit programma onder anderen
Simion Blom
Kandidaat Tweedekamerlid, huidig gemeenteraadslid GroenLinks, en werkzaam bij COC Nederland
Venny Linzo
Kunstenaar, spokenword artist
Patrick Baker
Violinist
Andre Reeder
Freelance filmmaker en maatschappelijk werker in de Bijlmermeer, auteur op zoek naar Papa Koenders
Raïsa Sambo
Diversiteit & Inclusie expert
Tieneke Sumter
Voorzitter Survibes, oprichter SUHO vrouwen, queer activist.
Dit programma gaat over
De moderator van dit programma is
Naomi Grant