Deze avond organiseert Afrispectives een interactieve talk over Generational Wealth & Health. Tijdens dit event zoomen we in op intergenerationele gezondheid en welvaart, de relatie hiertussen en hoe deze verankerd is in een diepere historische koloniale context. Inloop start vanaf 19:00.

Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.

Samen met Sabrina Starke & Irene Agyeman Hin van Diaspora Wellhouse bespreken we o.a. hoe zij bijdragen aan het zichtbaar maken van alle krachtbronnen binnen de community en het herdefiniëren van de betekenis van ‘welzijn’ voor mensen uit de Afro-diaspora. Vervolgens nemen Ruben Brave (Entelligence B.V.) en Tirza Snoijl (The Project Wizard) ons mee in hun reis naar ondernemerschap en de maatschappelijk impact die zij maken. Zij delen hun ervaringen en perspectieven op het verkennen van nieuwe werelden en het bouwen van bruggen d.m.v. ondernemerschap, technologie en bewustzijn. Last but not least, sluit illustrator/artist Munir de Vries aan door middels live-art te reflecteren op het thema en het gesprek en hieruit nieuwe beelden te creëren.