Tijdens deze achtste editie van de Met Andere Ogen dialogen, maken we de balans op: wat heeft 2,5 jaar Met Andere Ogen opgeleverd? En hoe gaat het ecosysteem rond kinderen: ouders, professionals en bestuurders uit onderwijs, zorg en jeugd – samen aan de slag met het vervolg? De afgelopen jaren zijn alle partners uit het netwerk Met Andere Ogen, al doende lerend, samen beter geworden. We hebben meer inzicht in wat werkt en wat niet én we willen verder. De Eindterm die deze dag wordt gepresenteerd, bundelt de bouwstenen voor dit vervolg. Bouwstenen voor inclusief samenwerken, een faciliterend stelsel, interprofessioneel samenwerken, stelselzaken, het MAO inspiratienetwerk, de lerende aanpak en voor ons als één netwerk, één Ecosysteem. Deze avond sluiten we de eerste periode van het programma Met Andere Ogen af en leggen we een stevige basis onder een vervolg.

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.

Praat online mee vanavond

Kijk en praat mee via zoom vanavond – https://zoom.us/j/99686990073

 

Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
Joline
Programmamaker De Sociale Stad
Marijke Andeweg
Senior adviseur BMC - Adviesbureau voor het publieke domein
De moderator van dit programma is
Natasja van den Berg
Moderator
ProgrammareeksMet andere ogen

Om de ontwikkelkansen van kinderen echt centraal te kunnen stellen is het noodzakelijk dat partijen en professionals in het domein van onderwijs, zorg en jeugd goed samenwerken in één ecosysteem rondom het kind. De reeks Met Andere Ogen stimuleert en faciliteert dat iedereen zijn of haar natuurlijke plek kan innemen in dit ecosysteem, vanuit eigen kracht en specifieke rol. Centrale vraag bij deze dialogen is daarom: hoe kan jij de ontwikkelkansen van kinderen vergroten? Alles en iedereen is nodig.