Let op! Aanmelden als individu is niet meer mogelijk. Hebben één of meer leden van je team zich al aangemeld, dan kun je gewoon met je team meedoen. Heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected]

In verschillende rondes testen we je kennis van het verleden en heden van de Amsterdamse Volkshuisvesting. Wat weet jij over de ontstaansgeschiedenis? Wie heeft er bijvoorbeeld veel betekend voor de volkshuisvesting? Hoeveel sociale huurwoningen zijn er precies in Amsterdam? En wat is de meest voorkomende klacht van huurders eigenlijk? Weet jij de antwoorden op deze vragen? En wil je andere mensen ontmoeten die bezig zijn met wonen in Amsterdam? Doe dan mee! Maar ook als je dat niet weet is dit de avond om op een super leuke manier meer te weten te komen over de volkshuisvesting en samen te komen met mensen die zich ook bezighouden met wonen.

Wil je meer weten over de Amsterdamse volkshuisvesting of juist jouw kennis delen? En houd je ook nog van een goede quiz? Meld je dan met je collega’s, buren of vrienden aan. De rondes worden ingeleid of geduid door inspirerende sprekers.

Hoe werkt het aanmelden?

Meedoen aan de Amsterdamse Volkshuisvesting Pubquiz kan op twee manieren:

  • Je kunt je opgeven als team (4-6 personen)
  • Of aanmelden als individu of tweetal (je wordt op de dag zelf bij een team ingedeeld).

Team (4-6 mensen)
Je team kan uit minimaal 4 en maximaal 6 personen bestaan. Elk team lid meldt zichzelf aan zodat iedereen de juiste informatie per mail ontvangt. Geef bij aanmelding je teamnaam door!

Individu 0f tweetal
Je hoeft geen teamnaam door te geven bij aanmelding. Op de dag zelf delen we je in bij een leuk team! Zo leer je nieuwe mensen kennen. Ook als je met z’n tweeën komt kunnen we je bij een team indelen.

In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Rogier Schippers
Acteur, schrijver, regisseur
Mediapartner
ProgrammareeksWonen voor iedereen

Hoe ziet de toekomst van sociale huur eruit? Een reeks gesprekken in opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen.