De tweede editie van de Open Groen Dag vindt plaats op zondag 25 juni! Na een succesvolle eerste keer hebben we dit jaar weer een tal van inspirerende, groene en bloeiende initiatieven bij elkaar weten te brengen om opnieuw aandacht te geven aan meer groen in de stad!

Ook dit jaar kun je tijdens de Open Groen Dag op verkenning gaan in jouw stad. Zowel in Amsterdam als Almere zullen organisaties en bewoners leuke activiteiten organiseren. Denk hierbij aan het bezoeken van stadsparken en stadsboerderijen, óf het opwarmen van je smaakpapillen in wijn- en voedseltuinen.

Het belooft in ieder geval een dag te zijn voor jong én oud. Anders dan vorig jaar zullen er per stadsdeel wandel- en fietsroutes zijn langs alle deelnemende initiatieven. Ook zullen er verschillende thema-routes zijn voor de échte avonturier. Welke initiatieven dit jaar mee zullen doen, houden we nog even geheim.

Kun jij nou ook niet wachten op de Open Groen Dag én ben je benieuwd naar de initiatieven? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en kom naar de Open Groen Dag 2023 op zondag 25 juni!