De stad is weer volop in bloei. Geveltuinen, balkons, moestuinen en dakterrassen staan weer in het zonnetje. Maar dat gaat niet automatisch. Zou jij graag meer groen bij jou thuis hebben, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Kom dan dinsdag 20 juni om 19.00 naar het Plukbos in Amsterdam! Karin Bloemen deelt haar tuintips, je maakt kans op een klimaatbox met groen-starterspakket en er is muziek en mooie voordrachten.

Deze avond is voor iedereen die graag een bloeiend balkon, tuin of dakterras wil. Maar eigenlijk niet zo goed weet waar te beginnen. Pakhuis de Zwijger, Plukbos en Huis van Betekenis organiseren een prachtig programma op een zonnige dinsdagavond. Met praktische tuintips, muziek en voordrachten. Karin Bloemen is fan van groen en deelt deze avond al haar tips voor een balkon of tuin vol met planten. Waar moet je beginnen? Waar moet je op letten? Hoe maak je het jezelf niet te moeilijk?

Je maakt deze avond ook kans op één van de klimaatboxen met handige materialen en zaden om thuis aan de slag te gaan. Ontmoeten we je daar?

Meer informatie en aanmelden via deze link.

Programma:
19.00 inloop
19.15 welkom in het Plukbos met Mirjam Sloots en Has Cornelissen
19.25 interview Karin Bloemen & stadsecoloog
19.40 muziek
19.45 voordracht klimaatdichters
19.50 quiz + uitdelen klimaatboxen
20.10 muziek
20.15 afronding programma

Inhoud van de klimaatbox:

  • Zak biologische tuinaarde
  • Vaste plantjes
  • Zakjes bloem- en groentezaad
  • Biologische voeding
  • Bamboestokken en bindmateriaal
  • Wortelspons