Het Osdorpplein en de omgeving verandert iedere dag steeds weer en meer. In deze fotografieworkshopreeks gaan we samen met fotograaf Karin van de Wiel op stap in het gebied en leggen we de ontwikkelingen vast op beeld. Leg jij het grote geheel vast, of ben je juist geïnteresseerd in de details? Het is volledig aan jou wat je wilt fotograferen. Ontdek het Osdorpplein door de lens van je fototoestel.

Waar de 3e bijeenkomst nog een online bijeenkomst was, konden we bij de 4e eindelijk elkaar fysiek ontmoeten in New Metropolis Nieuw-West. Het was het moment om samen te gaan nadenken over welke foto’s er in de groepsexpositie zouden worden geplaatst. En er werden mooie ervaringen gedeeld. Over hoe buiten fotografen therapeutisch werkt. Over het feit dat we eindelijk weer naar buiten konden na de zoveelste lockdown. En over hoe beelden onze gedeelde taal zijn.

© Peter Both

Het werk van alle deelnemers is te bekijken op de nieuwe instagram pagina van ‘Focus op Nieuw-West’ @focus_op_nieuwwest. Neem een kijkje en volg de hashtags #focusopnieuwwest en #focusoposdorpplein om op de hoogte te blijven. En maak vooral ook zélf gebruik van de hashtags als je beelden post die gemaakt zijn op het Osdorpplein of in Nieuw-West!

Kom op donderdag 24 februari om 19.00 naar de finissage van het Focus op Osdorpplein project!