De clitoris is geen knopje en libido bestaat niet. Seksualiteitszaken anno nu, de seksuele voorlichting die je had willen hebben! Seksles anno NU met expert panel arts-seksuoloog Rik van Lunsen, expert seksuele gezondheid Eva de Goeij en schrijver en activist Tessel ten Zweege, spoken word door Shari Klein en een feestelijke podcastpresentatie van Thanks For Coming – the sex ed you wish you ‘d had! De avond wordt gemodereerd door Milou Deelen. Fotografie door Tatjana Almuli.

Programma
19:00 uur | inloop met markt!

Bezoek de markt in de foyer op de tweede verdieping. Met kramen van:

20:00 uur | Aanvang programma

Over de sprekers

Rik van Lunsen is arts-seksuoloog NVVS. Samen met wijlen Ellen Laan schreef hij ‘Seks! Een leven lang leren’ en ‘De waarheid over seks – over plezier en gendergelijkheid op planeet Aarde’. Rik beantwoordt prangende seksvragen en is onze aller rots in de branding als het gaat om sekspositieve wetenschappelijke seksualiteitskennis!

Tessel ten Zweege is schrijver. Tessel schreef onder meer de boeken ‘Dat zou jij nooit toelaten’ en ‘Femicide – tot de dood ons scheidt’. Ook maakte ze ‘Tessel in cyberspace’ voor omroep HUMAN. Tessel is expert rondom gendergelijkheid, feminisme en emancipatie.

Eva de Goeij is expert seksuele gezondheid en psycholoog in opleiding. Eva startte het initiatief Abortusbuddy’s en de campagne ‘Abortus redt levens’ en is oprichter van cliëntenorganisatie AVA. Ook organiseert zij non-monogamie praatgroepen in Amsterdam.

Anna Marah Jansen is specialist seksuele ontwikkeling, oprichter van Sekswijzer en maker van de podcast Thanks For Coming – the sex ed you wish you ‘d had.

© Foto Eva de Goeij door Tengbeh Kamara

© Foto Tessel ten Zweege door Tengbeh Kamara

© Foto Shari Klein door Chonnie Chow

© Foto Milou Deelen door Tatjana Almuli

© Foto Rik van Lunsen door Merlijn Doomernik

© Afbeelding ‘Thanks for coming’ ontworpen door Bureau Grotesk