Tijdens deze avond delen Texas en Ashley hun werk, drijfveren en persoonlijke inzichten. Laat je meevoeren in hun creatieve wereld terwijl ze praten over de kunst van het fotograferen, het belang van inclusiviteit en de kracht van visuele verhalen.

 

Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.

Texas Schiffmacher is een nieuwsgierig en eigenzinnig persoon die haar eigen pad volgt. Haar fotografie weerspiegelt haar unieke karakter, waarbij ze vrienden, inspirerende omgevingen en plaatsen waar ze geweest is als onderwerpen gebruikt. Haar constante zoektocht naar nieuwe ervaringen wordt soms bemoeilijkt door haar korte spanningsboog, waardoor het moeilijk voor haar is om zich wekelijks op één enkel ding te concentreren.

Ashley Röttjers is een gepassioneerd fotograaf en filmmaker die haar eigen artistieke benadering heeft ontwikkeld. Gefascineerd door het vastleggen van de schoonheid van vrouwen en het uitdagen van maatschappelijke percepties, geeft haar werk een krachtige stem aan ondervertegenwoordigde verhalen.

 

In samenwerking met
Partners
Mediapartner
ProgrammareeksFotokroniek

Laat je meenemen in de wereld van de fotografie!