Tijdens onze vorige bijeenkomst gingen we met jongeren uit Nieuw-West en professionals in gesprek over het thema wonen. Welke knelpunten ervaart men? Hoe kom je aan een woning tijdens deze wooncrisis? Waar kun je terecht voor informatie? Een opmerking van een professional was dat de huiszoekende jongere in Nieuw-West geen gezicht heeft. Daar gaan wij verandering in brengen!

Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.

De woningnood raakt jongeren wel degelijk, ook al is dat niet voor iedereen altijd zichtbaar. Want we kennen allemaal wel de verhalen van huiszoekende vrienden. Of misschien ben je zelf op zoek naar een huis. In dit project gaan we deze verhalen samen ophalen om zo de woningzoekende jongere een gezicht te geven, en duidelijk te maken: dit is een probleem, en dit moet anders.

Dus ben jij een jongere uit Nieuw-West en ben je nu op zoek naar een woning? Wil je binnenkort uit huis en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wellicht ben je al uit huis of woon je juist heel gelukkig thuis, maar wil je alsnog je mening delen? Wees dan welkom en kom naar deze bijeenkomst.

Wij zorgen voor pizza’s!

ProgrammareeksNieuw-West groeit

Nieuw-West gaat enorm groeien de komende tijd. In deze programmareeks kijken we naar de gebieden waar er de komende tijd het meest gaat veranderen in de buurt.