Let op: Dit programma is ENKEL te volgen via Zoom. Heb je de Zoom-link niet in je inbox ontvangen na jouw reservering? Klik dan hier voor de juiste link.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we met jongeren uit Nieuw-West praten over het thema wonen. Welke knelpunten ervaar jij? Hoe kom je aan een woning tijdens deze wooncrisis? Waar kun je terecht voor informatie? Samen met !WOON gaan we in gesprek.

Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.

Deze bijeenkomst is een open sessie om kennis te delen met en thema’s op te halen bij jongeren uit Nieuw-West die bezig zijn met het onderwerp wonen. Jongeren krijgen de mogelijkheid om vragen te stellen aan experts. Tegelijkertijd is deze bijeenkomst een kans om onderling meningen en ervaringen uit te wisselen.

Ben jij een jongere uit Nieuw-West en ben je nu op zoek naar een woning? Wil je binnenkort uit huis en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wellicht ben je al uit huis of woon je juist heel gelukkig thuis, maar wil je alsnog je mening delen? Wees dan welkom en kom naar deze bijeenkomst.

ProgrammareeksNieuw-West groeit

Nieuw-West gaat enorm groeien de komende tijd. In deze programmareeks kijken we naar de gebieden waar er de komende tijd het meest gaat veranderen in de buurt.