Dit hele programma vindt plaats in zoom:

Nieuw-West is een prachtig stadsdeel met veel betrokken bewoners en ondernemers. Op het gebied van leefbaarheid en veiligheid is er voor de bewoners van het stadsdeel nog veel te verbeteren. Daarom start een brede alliantie, bestaande uit maatschappelijke organisaties, bewoners, ondernemers, gemeente en rijk aan een 20-jarige aanpak: het Masterplan Nieuw-West.

Afgelopen week vonden de eerste bewonersbijeenkomsten plaats voor het Masterplan Nieuw-West. Op 1 juni was de kinderbijeenkomst, 2 juni de jongerenbijeenkomst en 3 juni de eerste open bijeenkomst. Het waren drie dynamische bijeenkomsten waarbij leden van het Masterplan met kinderen, jongeren en bewoners in gesprek zijn gegaan over wat zij belangrijk vinden voor het Masterplan.

Tweede bijeenkomst 17 juni
Op 17 juni is de tweede open bijeenkomst voor bewoners. Tijdens deze bijeenkomst worden de thema’s uit de eerste bijeenkomst verder uitgewerkt. Iedereen is welkom (u bent ook welkom als u niet aan de eerste bijeenkomst heeft deelgenomen).

Samen in gesprek over het Masterplan Nieuw-West

Meer info
Hier staat meer informatie op over het programma en het masterplan: https://padlet.com/Perspectivity/MasterplanAmsterdamNieuwWest

Hulp nodig?
Heeft u vragen over de bijeenkomst of wilt u technische ondersteuning? Neem dan contact op met Kiki de Boer via [email protected] of 0639004343

In samenwerking met