Nieuw-West is een prachtig stadsdeel met veel betrokken bewoners en ondernemers. Op het gebied van leefbaarheid en veiligheid is er voor de bewoners van het stadsdeel nog veel te verbeteren. Daarom start een brede alliantie, bestaande uit maatschappelijke organisaties, bewoners, ondernemers, gemeente en rijk aan een 20-jarige aanpak: het Masterplan Nieuw-West.

Het programma op donderdag 3 juni bestaat uit 2 delen:

Tijdens een aantal online sessies wil de maatschappelijke alliantie van u als bewoner, partner of ondernemer weten wat er nodig is in de buurt. Wat gaat er goed? Waar bent u trots op? Waar liggen kansen en verbeterpunten voor het stadsdeel? En hoe kan je zelf bijdragen aan verbeteringen van het stadsdeel?

Op donderdag 3 juni van 19.00-21.30 en donderdag 17 juni van 19.00 – 21.00 bent u van harte welkom om tijdens online sessies mee te denken over de toekomst van stadsdeel Nieuw-West.

Dus samenvattend:

  • Wat: samen in gesprek over het Masterplan Nieuw-West
  • Waar: online
  • Wanneer:
    • donderdag 3 juni van 19.00 – 21.30 (informatie over Masterplan en eerste brainstorm)
    • donderdag 17 juni van 19.00 – 21.00 (verdieping van thema’s uit eerste bijeenkomst)

Er wordt rekening gehouden met deelnemers die minder vaardig zijn in de Nederlandse taal. U kunt tijdens de sessies op uw eigen tempo en manier een bijdrage leveren.

  • Heeft u vragen over de bijeenkomst of wilt u technische ondersteuning? Neem dan contact op met Kiki de Boer via [email protected] of 0639004343

Het Masterplan kan alleen een succes worden als de stem en de ideeën van bewoners serieus gehoord en gebruikt worden. We zien u daarom graag op donderdag 3 juni en donderdag 17 juni om samen over het plan in gesprek te gaan.

Meer informatie via deze link.

In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Samir El Hadaoui
Groeicoach & Onderwijzer