Werken aan onderwijsverbetering? Dat doen leraren graag goed én samen. Wil je je eigen lespraktijk blijven versterken, maar dan met concrete hulp? Na het succes van Doorloopjes 1, volgt nu een EduCAUTION Special voor Doorloopjes 2. Die nog meer handvatten geeft om meer te bereiken met evidence informed handelen binnen het onderwijs. Het boek Doorloopjes 1 en de website zijn al ontzettend goed ontvangen, maar in deel 2 is er nóg meer voordeel voor de leraar te halen.

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.

Doorloopjes.nl biedt jou een toegankelijke en praktische manier om evidence informed handelen toe te passen in je klas. Met Doorloopjes kun je samen met je collega’s aan de slag met jullie lespraktijk en verhoog je de kwaliteit van je onderwijs. Juist in deze tijd is het, nog meer dan anders, belangrijk om je onderwijs van hoge kwaliteit te laten zijn en te laten aansluiten bij wat jouw leerlingen nu zo hard nodig hebben. Tijdens de lancering laten docenten Doorloopjes zien hoe zij dit in praktijk brengen.

Als je fysiek aanwezig bent krijg je een gratis exemplaar van Doorloopjes 2.

ProgrammareeksEduCAUTION

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Wekelijks nodigen Yasin en Emin verschillende experts in het onderwijsveld uit om in gesprek te gaan over alle uitdagingen die voor ons liggen.