Werken aan onderwijsverbetering? Dat doen leraren graag goed én samen. Wil je je eigen lespraktijk blijven versterken met concrete suggesties? Na het succes van Doorloopjes 1 en 2, volgt nu de lancering van Doorloopjes 3! Vol met nog meer handvatten om meer te bereiken met evidence informed handelen binnen het onderwijs. Na de succesvolle eerste twee delen van Doorloopjes is er uit deel 3 nog meer voordeel voor de leraar te halen. Meesters met Dromen (Emin Kececi en Yasin Yaylali) & Kirsten Cuppen gaan tijdens deze liveshow in gesprek met bekende onderwijsexperts en onderzoekers. Je komt alles te weten over de inhoud van Doorloopjes 3 en hoe je de nieuwe tools die je worden aangereikt kunt inzetten om nóg meer impact te creëren in jouw klas of school.

Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.

Voor wie?

Nog beter onderwijs voor alle leerlingen en studenten. Daar zet jij je ook graag voor in. Je bent een leraar, docent, trainer of bijvoorbeeld intern begeleider. Je staat open voor alles dat bijdraagt aan betere lessen en een hogere leeropbrengst. Super, goed bezig! Je bent van harte welkom bij de lancering van de derde set Doorloopjes op woensdag 29 november. We bieden je graag een gezellige en inspirerende avond aan. Je gaat ongetwijfeld met concrete ideeën naar huis die je de dag daarna in jouw onderwijs kunt toepassen.

Reserveer snel jouw gratis plekje!

Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met