Digitale skills worden er bij de nieuwe generatie met de paplepel ingegoten en veel jongeren spenderen een aanzienlijk deel van hun tijd in de online wereld. Maar gebruik je deze vaardigheden om te ’trollen’, ethisch hacker te worden of om je te specialiseren op het gebied van cybersecurity? De re-B00TCMP is een event speciaal voor jongeren met interesse en vaardigheden op het gebied van IT. Op 14 oktober wordt dit georganiseerd in Amsterdam en tijdens deze aflevering van Open Dialoog Meetup gaan we het hebben over het belang van zo’n event. Welke kansen zijn er voor nieuw hacktalent?

Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.

Over de sprekers:

Henk van Ee is een ervaren informatiebeveiligingsprofessional met een bewezen geschiedenis van werken in de ICT- en netwerkbeveiligingsindustrie.

Astrid Oosenbrug is sociaal ondernemer in ICT & cybersecurity en mede-oprichter van de DIVD Academy. Daarnaast is ze voorzitter en mede-oprichter DIVD.nl.

Barend Frans is sinds 1987 werkzaam bij de politie. De eerste 10 jaar in de analoge- en nu al sinds 1997 in de digitale wereld. In gezamenlijkheid met partners wil hij Nederland digitaal veiliger en bewuster maken.

Joshua Serrão werkt ruim 10 jaar voor de Gemeente Amsterdam binnen het domein van Bedrijfsvoering en ICT.

 

Dit programma is ontwikkeld door
Folkert Lodewijks
Programmamaker
In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Servaz van Berkum
Moderator
Mediapartner