Tijdens Uncovering Creatives coveren we de verhalen van creatieve frontrunners. Onder leiding van onze moderator Jennifer Muntslag gaan we met onze gasten een uur lang in gesprek over makerschap, ondernemerschap, (creatieve) identiteit, en maatschappelijke thema’s.

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.

Jean Paul Paula is creative director, stylist en fotograaf in zijn werk toont graag de mensen die niet vaak in de mainstream media zichtbaar zijn en legt hij graag hun verhalen vast. Hij heeft een eigen signatuur waarin hij merken zoals Calvin Klein, JeanPaul Gaultier en Daily Paper vanuit een persoonlijk perspectief vastlegt. Bekend bij het grote publiek als een van de juryleden van Hollands Next Topmodel is dit multitalent al jaren werkzaam in de grote mode hoofdsteden.

Robbert Doelwijt Jr. is regisseur bij Vigics Amsterdam.
Hij gaat altijd op zoek naar de persoonlijke en emotionele, creatieve verhalen die elk onderwerp herkenbaar kunnen maken. Deze autodidactisch filmmaker is zeer gewild op de sets van fashionfilms, commercials en corporate films met klanten als Footlocker, KPN, FOAM en Iris van Herpen timmert hij hard aan zijn carrière.

For The Love Of Shirts – 60s from Robbert Doelwijt Jr. on Vimeo.

Dit programma is ontwikkeld door
Kimberly Willems
Programmamaker Creatieve Industrie en Designing Cities For All Of Us
ProgrammareeksUncovering Creatives

Wie zijn de frontrunners die hun stempel drukken op de creatieve scene van Amsterdam en omstreken?