Wat is jouw verhaal? Vertel het op deze verhalenavond of leun achterover in je stoel en laat je meeslepen door de verhalen van anderen. Want ook in tijden van de coronacrisis, is het goed om de tijd te nemen voor elkaar en om de verbinding op te blijven zoeken. Deze bijeenkomst is voor jou als je nieuwsgierig bent naar andermans verhalen, als je de kunst van het verhalen vertellen wilt ervaren of als je staat te popelen om zelf je verhaal te delen.

De verhalenavond van 10 april is op Goede Vrijdag. Een avond waarop we stilstaan bij geloof, juist in deze tijden van onzekerheid en eenzaamheid. Geloof jij in de mens, jezelf, politiek, liefde of religie? Waarin vind jij houvast in tijden van quarantaine? Luister met ons mee en laat je inspireren.

Dit programma is ontwikkeld door
Sara De Boer
Programmamaker Duurzame Stad
In samenwerking met
Mediapartners
ProgrammareeksVerhalen op Vrijdag

In Verhalen op Vrijdag brengen we je elke vrijdagavond om 20.30 uur de mooiste verhalen uit de stad. Organisaties die verhalen delen zijn hun vaste bijeenkomsten kwijt. Zij zijn verbonden door de ‘urge’ om verhalen te blijven delen. Helemaal in tijden van physical distance. Daarom nodigt Pakhuis de Zwijger deze storytellers uit om hun verhalen te delen via onze LIVECAST. Zo kunnen we iedere vrijdagavond vanuit onze eigen huiskamer luisteren en meepraten met verhalen uit de stad. Dit doen we niet alleen, maar samen met onder andere Verhalen uit Nieuw-West, Lost Project, Het Lief Dagboek en Late Night Talks van Alkebulan.