Tijdens Writersroom presenteren makers met een bi-culturele achtergrond hun projecten in ontwikkeling aan publiek om feedback te verzamelen. De DAFF ondersteunt dit initiatief van ROSE stories en koppelt de makers aan coaches om hen zo nog een extra steuntje te bieden. Tijdens de Roundtable gaat moderator Jaap Peter Enderlé in gesprek met vier oud-deelnemers wiens projecten allemaal een interessante ontwikkeling hebben doorgemaakt sinds het evenement. Hoe heeft Writersroom de makers geholpen? En waarom is het zo belangrijk om verhalen te ontwikkelen voor film & televisie vanuit een gekleurd perspectief?

Moderator

Jaap Peter Enderlé is scenarioschrijver, coach en docent. In 2018 presenteerde hij een editie van Writersroom.

Sprekers

  • Shenin Lebrun combineert haar passie voor marketing & branding met het creëren van concepten voor film & tv. Tijdens de roundtable zal ze meer vertellen over haar project Picture Perfect.
  • Yücel Kopal raakte verslingerd aan het schrijfvak door samen te werken met cabaretiers maar voelde de drang om zijn eigen verhalen te ontwikkelen steeds sterker worden. Tijdens de roundtable zal hij meer vertellen over zijn project Panna’s & Papers.
  • Sun Li schreef eerder het boek De zoetzure smaak van dromen en werkt sindsdien aan verschillende concepten voor theater en film. Tjyying Liu werkt als schrijver, regisseur en acteur. Tijdens de roundtable zullen zij meer vertellen over hun project Wolkenhuis.
Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
ProgrammareeksVerhalen op Vrijdag

In Verhalen op Vrijdag brengen we je elke vrijdagavond om 20.30 uur de mooiste verhalen uit de stad. Organisaties die verhalen delen zijn hun vaste bijeenkomsten kwijt. Zij zijn verbonden door de ‘urge’ om verhalen te blijven delen. Helemaal in tijden van physical distance. Daarom nodigt Pakhuis de Zwijger deze storytellers uit om hun verhalen te delen via onze LIVECAST. Zo kunnen we iedere vrijdagavond vanuit onze eigen huiskamer luisteren en meepraten met verhalen uit de stad. Dit doen we niet alleen, maar samen met onder andere Verhalen uit Nieuw-West, Lost Project, Het Lief Dagboek en Late Night Talks van Alkebulan.