Wat is jouw verhaal? Vertel het op deze 16e verhalenavond of leun achterover in je stoel en laat je meeslepen door de verhalen van anderen. Want ook in tijden van de coronacrisis, is het goed om de tijd te nemen voor elkaar en om de verbinding op te zoeken. Deze bijeenkomst is voor jou als je nieuwsgierig bent naar andermans verhalen, als je de kunst van het verhalen vertellen wilt ervaren of als je staat te popelen om zelf je verhaal te delen.

Verhalen uit Nieuw-West is een verhalen-reeks gestart vanuit New Metropolis Nieuw-West en wordt nu live uitgezonden vanuit Pakhuis de Zwijger. Thema van deze 16e editie is: Heldhaftig, Vastberaden, Barmhartig. Het zijn de 3 waarden van de stad Amsterdam. Wat doen deze woorden met ons? Hoe leven de waarden van de stad in ons alledaagse leven?

Bijkomend feit is dat een hoop Amsterdammers, en zeker in Nieuw-West, op dit moment de ramadan vieren. Een maand waarin dezelfde thema’s belangrijk zijn, een moment van samen zijn en reflecteren op het leven. Hoe verbinden deze gedeelde waarden ons in deze tijden van corona, in Nieuw-West en in de rest van de stad?

Heb jij de behoefte om ook een verhaal te delen? Deel jouw verhaal dan met ons via [email protected].

ProgrammareeksVerhalen op Vrijdag

In Verhalen op Vrijdag brengen we je elke vrijdagavond om 20.30 uur de mooiste verhalen uit de stad. Organisaties die verhalen delen zijn hun vaste bijeenkomsten kwijt. Zij zijn verbonden door de ‘urge’ om verhalen te blijven delen. Helemaal in tijden van physical distance. Daarom nodigt Pakhuis de Zwijger deze storytellers uit om hun verhalen te delen via onze LIVECAST. Zo kunnen we iedere vrijdagavond vanuit onze eigen huiskamer luisteren en meepraten met verhalen uit de stad. Dit doen we niet alleen, maar samen met onder andere Verhalen uit Nieuw-West, Lost Project, Het Lief Dagboek en Late Night Talks van Alkebulan.