In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi wekelijks experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over de staat van het onderwijs. Deze week hebben we het over de stille krachten van het onderwijs. Iedere dag lopen er honderden leerlingen rond op de school, de moeten zich verplaatsen van het ene lokaal naar het andere, komen te laat, moeten eten en maken soms ook wat troep. Om te zorgen dat dat goed verloopt zijn er dagelijks concierges, kantinemedewerkers, zorgcoördinatoren en technische staf hard aan het werk. Deze week blikken we met onze gasten terug op een bewogen jaar.

Tijd om terug te blikken op een bewogen jaar. We horen graag wie jij vindt dat hier uitgenodigd voor moet worden. Wie is jou opgevallen het afgelopen jaar? Wie moeten we echt uitnodigen? Meldt iemand aan & wie weet kan die aan tafel aanschuiven!

ProgrammareeksEduCAUTION

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Wekelijks nodigen Yasin en Emin verschillende experts in het onderwijsveld uit om in gesprek te gaan over alle uitdagingen die voor ons liggen.