De Amsterdamse Klas, Meesters met Dromen en Pakhuis de Zwijger presenteren: het Amsterdamse Lerarencafé. Tijdens het Amsterdamse Lerarencafé komen we dit keer bij elkaar op de Dag van de Leraar. We gaan met verschillende ‘leraren van het jaar’ in gesprek over hun ervaringen in de klas. Voorafgaand is er een hapje en een drankje waarbij we de best practices bespreken. Waarom springen deze leraren er juist uit? Wat beweegt en motiveert ze en welke ervaringen willen ze graag met elkaar en met ons delen?

Wat kan je verwachten?
19.00 uur - Inloop & ontmoetingsmoment met muziek van DJ DansPeter

Leraren en andere geïnteresseerden ontmoeten elkaar en gaan met elkaar in gesprek onder het genot van een hapje, en een drankje. Verder hebben we voortaan tijdens de inloop naast hele leuke gesprekken ook hele kekke deuntjes en beats, van niemand minder dan DJ DansPeter (Pim Sonnenberg)!

20:00 - Start panelgesprek

In gesprek met onze panelleden waarbij de Leraren van het Jaar ervaringen uitwisselen met elkaar en de gasten. Er is tijdens dit deel uiteraard ook ruimte voor vragen en reacties uit de zaal.

21:00 - Borrel

We zetten het gesprek voort in het café onder het genot van een drankje.

Praat mee!

Ben jij een leraar en heb je ideeën, thema’s die je graag wilt bespreken, vragen waar je mee zit of wil je gewoonweg een verhaal delen om anderen te inspireren? Geef het dan vooral aan ons door en want we geven je graag een stem en een plek op het podium bij een volgende Amsterdamse Lerarencafé.

Neem contact met ons op door een mail te sturen naar Bedel ([email protected]), onder andere verantwoordelijk voor de programmering Onderwijs bij Pakhuis de Zwijger.

ProgrammareeksEduCAUTION

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Wekelijks nodigen Yasin en Emin verschillende experts in het onderwijsveld uit om in gesprek te gaan over alle uitdagingen die voor ons liggen.