In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Met verschillende experts uit het onderwijsveld gaan Emin & Yasin in gesprek over alle uitdagingen die voor ons liggen. Het nieuwe schooljaar is weer begonnen, de scholen zijn weer open, de klassen zitten weer vol, maar ook Pakhuis de Zwijger heeft zijn deuren weer geopend. Wat betekent dat jullie aanwezig kunnen zijn om mee te praten over de belangrijke thema’s binnen het onderwijs!

Dit programma kun je weer fysiek bezoeken in onze zaal. Gebruik de reserveerknop om je plekje veilig te stellen. Wij werken met de CoronaCheck-app voor toegang.
ProgrammareeksEduCAUTION

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Wekelijks nodigen Yasin en Emin verschillende experts in het onderwijsveld uit om in gesprek te gaan over alle uitdagingen die voor ons liggen.