In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Met verschillende experts uit het onderwijsveld gaan Emin & Yasin in gesprek over alle uitdagingen die voor ons liggen. Het nieuwe schooljaar is weer begonnen, de scholen zijn weer open, de klassen zitten weer vol, maar ook Pakhuis de Zwijger heeft zijn deuren weer geopend. Wat betekent dat jullie aanwezig kunnen zijn om mee te praten over de belangrijke thema’s binnen het onderwijs!

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.
ProgrammareeksEduCAUTION

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Wekelijks nodigen Yasin en Emin verschillende experts in het onderwijsveld uit om in gesprek te gaan over alle uitdagingen die voor ons liggen.