Heb je zin in een crash course ondernemen in de nieuwe economie? In onze nieuwe reeks ‘Ondernemers voor de nieuwe economie’ vertellen duurzame pioniers hoe zij hun vakgebied op zijn kop zetten. In de aflevering staan ondernemers centraal die zich verzetten tegen de mainstream en belastende bouw-industrie. Deze pioniers gebruiken hun creativiteit en ondernemingsdrang om de sector van de bouwmaterialen circulair en duurzaam te maken. Neem je opschrijfboekje mee, stel ze jouw vragen en laat je inspireren!

Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.
ProgrammareeksOndernemers voor de nieuwe economie

In een nieuwe, ideale economie putten bedrijven de aarde niet uit, laten ze nergens vervuiling en destructie achter en zorgen ze niet langer voor uitbuiting en ongelijke behandeling van mensen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want een nieuwe economie heeft een “systeemverandering” nodig, met “gelijke speelvelden”, “taxonomieën”, “governance shifts” en “circulaire businessmodellen”. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon van start gaan. Ontmoet in deze reeks inspirerende ondernemers, van startups tot pioniers binnen bestaande bedrijven, en leer hoe je zelf kunt ondernemen in de nieuwe economie.