De Stad

Wit aan Zet

Kansenongelijkheid in het onderwijs in tijden van Corona: wat kunnen we hieraan doen? Met o.a. Wethouder onderwijs Marjolein Moorman.
dinsdag 28 jul, 20.30
di 28 jul, 20.30
Online via LIVECAST

De huidige pandemie heeft helaas ook consequenties voor de al bestaande ongelijkheid in het basis en voortgezet onderwijs. Het kabinet heeft dan ook 244 miljoen euro uitgetrokken om de achterstanden weg te werken die kwetsbare kinderen tijdens de corona-maatregelen in het onderwijs hebben opgelopen. Welke stappen moeten er genomen worden om de nieuw opgelopen achterstand te ondervangen? En hoe zorgen we dat de meer structurele problemen en lange- termijn oplossingen rondom kansengelijkheid niet uit het oog verloren worden? Tijdens deze Wit aan Zet gaan we het gesprek aan met Wethouder Onderwijs Marjolein Moorman, docenten, politiek, schoolbesturen en initiatieven die zich inzetten voor meer kansengelijkheid.

LIVECAST

Ook in de zomer gaan wij door met onze LIVECAST programmering. De hele zomer lang, elke werkdag om 20.30, kijk je via onze website gratis mee voor je dagelijkse dosis inspiratie en informatie. Reserveer snel en kijk mee via de onderstaande gele button.

Bekijk de LIVECAST
dinsdag 28 jul, 20.30
Online via LIVECAST