Veel lokale en bevlogen ondernemers willen met grote plannen bijdragen aan de duurzame, circulaire en sociale wereld van morgen. Zij zetten zich in voor energiebesparing, circulaire productie of slimme bereikbaarheid. Maar dragen ze daarmee bij aan een leefbare, bruisende en ondernemende metropool? Gaan we door hun oplossingen zorgvuldiger om met grondstoffen en versterken zij de innovatie in onze stad? Daarover gaan we in gesprek tijdens deze Amsterdam Smart City Meetup. Samen met innovatieve ondernemers onderzoeken wat er goed gaat in de metropoolregio Amsterdam, maar ook hoe wij beter samen kunnen werken.

Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.

Tijdens dit programma gaan we, samen met Leonie van den Beuken van Amsterdam Smart City en Marije Poel van de Hoogeschool van Amsterdam, op zoek naar innovatie in de metropoolregio Amsterdam. Daarom spreken we met zes ondernemers die nu actief werken aan een groene, leefbare en circulaire metropool, Innovactory, ReefSystems, Bambooder, Caffe Inc, Soci.bike & Circotex.

We beginnen met Peter Schouten van Soci.bike en Thijs Muizelaar van Innovactory. Daarna gaan we in gesprek met Max Dijkstra van ReefSystems en Reinier Mommaal van Circotex. Tot slot spreken we met Josephine Nijstad van Caffe Inc en Almer van der Stoel van Bambooder.

Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Servaz van Berkum
Moderator
Mediapartner