Artisticity: waar kunst en cultuur tot leven komt. De organisatie bestaat uit vier ambitieuze jongeren. Samen met creatievelingen willen zij ervoor zorgen dat de jeugd (<18) uit Nieuw-West meer in contact komt met kunst en cultuur. Hun voornemen voor het nieuwe jaar is om elke maand een serie gratis workshops aan te bieden die verbonden zijn aan verschillende kunstvormen. En daarbij heeft Artisticity jouw hulp nodig!

Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.

Zondag 23 januari organiseert Artisticity in samenwerking met New Metropolis Nieuw-West de eerste editie van de ‘New West netwerk lunch’. De middag begint met een inloop van 14:30 tot 15:00. Na de introductie ben je van harte welkom om aan te schuiven aan de netwerktafel. Ondertussen kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes. Heb jij een leuk idee voor een workshop of thema? Deel het met Artisticity. Alle suggesties worden zeer gewaardeerd! Samen zullen wij het beste uit Nieuw-West halen.

Dit programma is ontwikkeld door
Peter Both
Projectleider New Metropolis Nieuw-West