De Stad

Amsterdam Donut-stad

Is een sociale én duurzame stadsregio zonder verspilling mogelijk? Met o.a. wethouder Marieke van Doorninck en econoom Kate Raworth
woensdag 5 aug 2020, 20.30
wo 5 aug 2020, 20.30
Online via LIVECAST

Amsterdam wordt donut-stad, zo bepaalde het College op 7 april. De stadsregio zet zich in voor een nieuwe economie zonder verspilling, waarbij burgers en natuur centraal worden gesteld. Maar wat betekent dat eigenlijk? Waarom zet de stad haar duurzame plannen in deze moeilijke tijd door, terwijl het kabinet deze juist even in de koelkast zet? Kan het door Amsterdam omarmde donutmodel helpen om een meer robuuste economie te vormen na de Corona-crisis? En hoe wil de stad haar ambities waarmaken? Tune in en ontdek meer over de bestrijding van voedselverspilling en energie-armoede, het hergebruiken van kleding en circulaire festivals.

LIVECAST

Ook in de zomer gaan wij door met onze LIVECAST programmering. De hele zomer lang, elke werkdag om 20.30, kijk je via onze website gratis mee voor je dagelijkse dosis inspiratie en informatie. Reserveer snel en kijk mee via de onderstaande gele button.

Bekijk de LIVECAST
woensdag 5 aug 2020, 20.30
Online via LIVECAST