Creatieve Industrie
De Stad

All by Myselfie ☺️

Woont 'de hoeksteen van de samenleving' in 2050 alleen? Over het eenpersoonshuishouden, future love scenario's, en 'n portie (zelf)liefde!
donderdag 14 feb, 20.00
do 14 feb, 20.00
IJ Zaal

Een groot deel van de huishoudens in steden bestaat uit één persoon, in Amsterdam is het aandeel maar liefst 55%! Niet alleen jonge stedelingen vliegen steeds vaker solo, ook onder de 55+ers is de groep groeiende. Volgens het CBS is de verwachting is dat het landelijke aandeel eenpersoonshuishoudens maar liefst 41% zal zijn in 2030. We kunnen het ons veroorloven om alleen te wonen, vinden het heerlijk om ongegeneerd mee te kunnen zingen met onze guilty pleasures en dankzij de hedendaagse communicatiemiddelen hoeven we nooit meer echt alleen te zijn. Wat betekent deze ontwikkeling voor de inrichting van onze stad, onze woonblokken, onze sociale netwerken en onze zelfredzaamheid en ons beeld van toekomstige love scenario's?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Saturday morning #stayathome captured by @ruemichelle . . . . . . #polyamorous #hishisandhers #3search #polyamourousdesign #love #relationship #design

Een bericht gedeeld door His, His & Hers (@his_his_hers) op

donderdag 14 feb, 20.00
IJ Zaal
Deze 114 mensen waren aanwezig