Creatieve Industrie
Cultuurbrekers Special

1 jaar na de Code Diversiteit & Inclusie

Hoe kijken de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, baanbrekers uit de culturele sector en wethouders terug op het afgelopen bewogen jaar als het gaat om diversiteit en inclusie?
dinsdag 24 nov 2020, 20.30
di 24 nov 2020, 20.30
Online via LIVECAST

Op 1 november vorig jaar werd de Code Diversiteit & Inclusie gepresenteerd. Deze code is een instrument om instellingen in de sector handvatten te geven om meer divers en inclusief te worden. In deze speciale uitzending van Cultuurbrekers blikt presentatrice Zoë Papaikonomou terug op het afgelopen veelbewogen jaar voor de kunst- en cultuursector met minister Ingrid van Engelshoven, baanbrekers uit de culturele sector en de wethouders Kunst en Cultuur van Amsterdam en Kampen. Wat is de functie van de code geweest in een jaar waar de sector zwaar te lijden had en nog heeft onder de coronacrisis? En welke invloed hebben de massale Black Lives Matter protesten gehad op diversiteit en inclusie binnen de sector?

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma's uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST. Reserveer snel en kijk mee via de onderstaande gele button.

Bekijk de LIVECAST
dinsdag 24 nov 2020, 20.30
Online via LIVECAST