Na een mooi herfstseizoen gevuld met talloze inspirerende avonden komt onze programmering ten einde en gaan wij tijdens de feestdagen er 2 weken tussen uit! Vanaf vrijdag 23 december tot en met 9 januari 2023 sluiten wij, Pakhuis de Zwijger en onze dependances New Metropolis Nieuw-West en Zuidoost, tijdelijk de deuren voor onze bezoekers. 10 januari 2023 openen wij onze locaties weer en wordt het nieuwe seizoen feestelijk geopend met onze jaarlijks terugkerende uitreiking van de ‘Nieuw Amsterdam Prijs’. Houd onze agenda in de gaten om op de hoogte te blijven van onze programmering in het nieuwe jaar.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het bezoeken van onze programma’s en het steunen van Pakhuis de Zwijger gedurende het afgelopen seizoen. Afgelopen maanden hebben wij weer veel mooie programma’s gemaakt, zo programmeerden wij met Designing Cities for All voor de eerste keer tijdens Dutch Design week in Eindhoven. Er werden nieuwe reeksen gelanceerd zoals ‘Brede Welvaart’, ‘Stem van de Stad’ en verschillende inspirerende gasten schoven aan bij onze podcast. Hier vind je de laatste afleveringen terug. Ook verscheen het tweede boek ‘More perspectives on Designing Cities for All’! Daarnaast hebben onze stagiaires ook niet stilgezeten en hebben ze samen weer mooie afleveringen gemaakt in de serie ‘Stem van de Stad’. Al deze programma’s en activiteiten zijn (bijna) allemaal terug te vinden via onze website.

Onze programma’s zijn gratis te bezoeken en dat willen wij graag zo houden, Word Vriend van Pakhuis de Zwijger en steun ons met een maandelijkse, jaarlijkse of eenmalige bijdrage. Met jouw bijdrage help je ons in het maken van onafhankelijke programma’s met impact.

Wij wensen jullie alvast gezellige feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!

Team Pakhuis de Zwijger