‘MO’ is het netwerkevenement waar jonge creatieven komen om de nodige kennis op te doen over alles wat je moet weten om in de urban muziekscene aan de slag te kunnen. Tijdens MO worden er verschillende panelgesprekken gehouden over belangrijke onderwerpen die je op weg helpen in je carrière als beginner.

Nieuw-West is een stadsdeel dat volop in beweging is en zit vol jonge creatieven. Gesprekken voeren over deze thema’s is dan ook broodnodig. Hoe gaan andere jonge artiesten te werk? Wat houden zij hoop zij in tijden van corona? Hoe onderneem je in deze vreemde tijden? En hoe kunnen we de creatieve sector in Nieuw-West nog mooiere dingen laten maken. Al deze vragen werden besproken in 3 programma’s.

Numidia – Met zangeres Numidia gingen we in gesprek over haar carrière en haar dromen. Numidia is een Marokkaans-Nederlandse zangeres, onder andere bekend van de track ‘Meli Meli’ van Ali B en Ronnie Flex, die onlangs een platencontract bij Trifecta binnensleepte.

Ondernemerschap – We zitten nog midden in de coronacrisis, het lijkt een gekke tijd om bezig te zijn met (de eerste) stappen in je creatieve carrière. Toch is het in deze tijd ook mogelijk jezelf als artiest of creatieve professional een goede start te geven. Corona biedt tenslotte niet alleen uitdagingen, maar ook kansen.

 

 

Movement in Nieuw-West – Nieuw-West is volop in beweging en ontwikkeling. Het is een levendig stadsdeel met een actieve urban scene. In dit panel maken we kennis met een aantal creatives die wonen en werken in het stadsdeel. Wat leeft er in Nieuw-West en wat hebben de creatives nodig om met hun projecten aan de slag te gaan?

Georganiseerd in samenwerking met Paradiso Melkweg Productiehuis en Yallah! Yallah en mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw-West.