In eerdere blogs was al te lezen wat er in de weken 1, 2, 3, 4, 5, en 6 binnen de Nieuw Amsterdam Academie heeft plaatsgevonden. Maar daarna zaten we niet stil. Met alle opgedane nieuwe inspiratie, kennis en netwerken hebben we samen aan de volgende projecten gewerkt.

Programma in Pakhuis de Zwijger – Op 4 september 2020 vond het programma ‘Kracht van Nieuw-West’ plaats. Een live online met aan de voor- en achterkant de deelnemers van de Nieuw Amsterdam Academie aan de knoppen. Van inhoud tot productie en van modereren tot spreken, we deden alles. Kijk het programma hier terug:

© Peter Both

Nazomerfeest – Op 20 september 2020 hebben we de Nieuw Amsterdam Academie samen afgesloten met een feestelijke middag op de Buurtwerkplaats Noorderhof. Er was zon, er waren vrienden. We hebben zelf pizza’s gemaakt, we hebben vinyl plaatjes gedraaid. Een erg fijne manier om dit alles af te sluiten.

 

© Peter Both

© Peter Both

Voetbalshirt – Op dit Nazomerfeest was er ook de presentatie van een eigen voetbalshirts, ontworpen door een aantal academie-leden onder leiding van Omar, met hulp van Melle en Vincent van Twee Jongens. Een voetbal-shirt omdat we echt als een team zijn gaan voelen. En het shirt zit vol verwijzingen naar het doorlopen traject, zoals de vermelding van het eerste check-in moment tot de laatste check-out moment (die we op locatie, live en zelf op ons shirt hebben gedrukt).

© Peter Both

© Peter Both

Ideeën – Maar we zijn nog niet klaar met elkaar. Er zijn plannen om elkaar op te blijven zoeken. Of het nou is in een boekenclub of voor het organiseren van een open podium. We gaan nog veel horen van Shanna, Kristen, Soumaya, Pien, Youssra, Jochem, Rieke, Siham, Selma, Omar en Nora.

Samengesteld door
Peter Both
Projectleider New Metropolis Nieuw-West
Dit artikel gaat over