In EduCAUTION nodigen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs of geven ze inspiratie voor het onderwijs. In deze aflevering ontvangen de Meesters met Dromen Jasper Rijpma. Hij is een leraar met een missie en heeft een drive om echt het verschil te maken.

In deze videocast hoor je de transformatie van Jasper Rijpma, van hangjongere tot superleraar. Jasper Rijpma is docent geschiedenis en ‘grote denkers’ op het Hyperion Lyceum in Amsterdam-Noord en behoorde tot de vijftig genomineerden voor de Global Teacher Prize. Inmiddels is hij bezig met een initiatief: De onderwijzer. Een netwerk van leraren met unique teaching points. Die geloven dat kennisdeling het leven van de leraar makkelijker kan maken. Dat leerlingen blij worden van een geïnspireerde leraar voor de klas.

VOORUITBLIK

LIVECAST EduCAUTION #10 – Meesters en juffen met dromen

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over de staat van het onderwijs. Deze week gaan we in gesprek met de meesters en juffen die voor de klas staan. Het schooljaar is bijna voorbij, de zomervakantie komt weer in het zicht. Hoe kijken zij terug op het schooljaar 2019/2020?

Op woensdag 3 juni vanaf 18.30 uur gaan we hierover live in gesprek met docenten met dromen en bijzondere verhalen. Klik hier voor meer informatie en om je online plekje te reserveren!

Samengesteld door
Lisa Vlug
Programmamaker onderwijs