De Stad

Zuidoost in het nieuws

Laatste talkshow in deze reeks, over de kracht, kansen en problematiek van Amsterdam Zuidoost
donderdag 8 okt, 17.00
do 8 okt, 17.00
Online via LIVECAST

Door het Amsterdamse stadsbestuur wordt gewerkt aan een plan om de grote achterstanden en problemen van Stadsdeel Zuidoost grondig en duurzaam te lijf te gaan. Met veel verschillende partners wordt onder de naam ‘Alliantie van Zuidoost’ een programma ontwikkeld met een looptijd van twintig jaar. Belangrijkste onderwerpen zijn onderwijs, wonen, werk en veiligheid.

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma's uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Praat mee via Zoom Bekijk de LIVECAST

Krantenkoppen bevatten altijd ‘Zuidoost’ als het nieuws negatief is. Kinderen krijgen te horen: “dat kan je niet bereiken, want je komt uit Zuidoost”. Hoe gaan we hier als gemeenschap mee om en hoe gaan we deze teneur keren? Welke positieve verhalen moeten verteld worden om het juiste beeld van Zuidoost aan de wereld te tonen?

In deze zesde en laatste aflevering van Talk & Show Zuidoost praat stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing met haar gasten over beeldvorming van het stadsdeel Zuidoost.

donderdag 8 okt, 17.00
Online via LIVECAST