Volg het maandelijkse gesprek gepresenteerd door dagelijks bestuurslid Sandra Doevendans met verschillende bewoners, ondernemers en sleutelfiguren. Zo zullen onder andere de thema’s economische zaken, kunst, cultuur en monumenten besproken worden. Met deze gesprekken willen we graag de dialoog aangaan en bruggen slaan in ons netwerk.

Locatie: New Metropolis Nieuw-West (Burgemeester Rendorpstraat 1, 1064 EL Amsterdam).

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.

Wat staat er de komende tijd op de woonagenda van Nieuw-West? Sandra Doevendans praat ons bij. Dit doet ze in gesprek met Nabila Bouabbouz (Projectdirecteur Gebiedsontwikkeling bij Gemeente Amsterdam) én de vrouwen achter Actiegroep Wildeman. We duiken in de ontwikkelingen die gaande zijn in het Schinkelkwartier en kijken naar de stand van zaken in de Wildemanbuurt. Wat vind jij belangrijk aan je woonomgeving? En hoe kijk jij naar de toekomst van de gebiedsontwikkeling in het stadsdeel? Kom langs en praat mee op vrijdag 3 november!

Met in dit programma:
Nabila Bouabbouz
Ambtelijk opdrachtgever gebiedsontwikkeling & transformatie Nieuw-West
Asmae Kharmich
Actiegroep Wildeman
Saida Anas
Actiegroep Wildeman
ProgrammareeksDoevendansen met Nieuw-West

Maandelijks gesprek tussen stadsdeelbestuurder Sandra Doevendans en bewoners over verschillende thema’s die spelen in Nieuw-West.