Bewoners, ondernemers en professionals uit stadsdeel Nieuw-West: iedereen heeft een eigen verhaal. Verhalen over iets wat zij hebben meegemaakt, iets wat zij voor elkaar hebben gekregen of iets waar zij juist tegenaan liepen. Er zijn veel mooie initiatieven uit verschillende buurten in Nieuw-West die het waard zijn om te delen met anderen. We staan samen met bewoners en ondernemers graag stil bij de bijzondere verhalen uit het stadsdeel.

In maart 2020 stond het Verhalenfestival Nieuw-West gepland. Een week lang programmering rondom verhalen van bewoners, ondernemers en professionals op diverse locaties in het stadsdeel. Vanwege corona kon dit helaas niet doorgaan.

In september willen we de draad weer oppakken. Via een livestream kunt u een uur lang inspiratie opdoen en luisteren naar interessante sprekers uit en over Nieuw-West.

ProgrammareeksVerhalen uit Nieuw-West

Wat is jouw verhaal? Vertel het op onze maandelijkse verhalenavond of leun achterover en laat je meeslepen door de verhalen van anderen! Deze avond is voor jou als je nieuwsgierig bent naar andermans verhalen, als je de kunst van het vertellen wilt leren, of als je staat te popelen om zelf je verhaal te delen.