Deze verhalenavond van 24 april is vormgegeven door Spoken Agency. Een avond waarop we juist in deze tijden van onzekerheid en eenzaamheid het gaan hebben over de vraag hoe we in verbinding kunnen blijven met anderen. Wees erbij, kijk comfortabel mee vanuit huis en laat je meeslepen en inspireren door verhalen & spoken word van anderen!

Over Spoken Agency

Sinds 2010 is Justin Samgar een spoken word artiest met optredens op de grootste festivals en in theaters. En al net zolang spreekt en schrijft hij die poëzie en spoken word ook voor bedrijfsevenementen en commerciële campagnes. Bijna 3 jaar geleden richtte hij Spoken Agency op waarmee hij nu zo’n 30 dichters, spoken word artiesten en woordkunstenaars aan commerciële klussen helpt en daarin ook begeleidt. Spoken Agency biedt namelijk spoken word voice overs voor commercials en bedrijfs-video’s maar ook sneldichters, openingsacts, intermezzo’s of live wrap ups voor bedrijfsevenementen, congressen, talkshows, openingen en productpresentaties. Spoken Agency zoekt altijd naar de verbinding tussen artistieke creativiteit en commerciële toepasbaarheid.

Dit programma is ontwikkeld door
Dymphie Braun
Programmamaker Creatieve Industrie & Head of Programme Designing Cities for All
In samenwerking met
Mediapartners
ProgrammareeksVerhalen op Vrijdag

In Verhalen op Vrijdag brengen we je elke vrijdagavond om 20.30 uur de mooiste verhalen uit de stad. Organisaties die verhalen delen zijn hun vaste bijeenkomsten kwijt. Zij zijn verbonden door de ‘urge’ om verhalen te blijven delen. Helemaal in tijden van physical distance. Daarom nodigt Pakhuis de Zwijger deze storytellers uit om hun verhalen te delen via onze LIVECAST. Zo kunnen we iedere vrijdagavond vanuit onze eigen huiskamer luisteren en meepraten met verhalen uit de stad. Dit doen we niet alleen, maar samen met onder andere Verhalen uit Nieuw-West, Lost Project, Het Lief Dagboek en Late Night Talks van Alkebulan.