Het Zwart Manifest en de Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Racisme organiseren een Townhall sessie over anti-Zwart racisme en zwarte emancipatie.
Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.
Het bureau Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Racisme (NCDR) heeft de initiatiefnemers van het Zwart Manifest gevraagd om een ‘Town hall sessie’ te organiseren over anti-Zwartracisme en zwarte emancipatie.
Het doel van deze bijeenkomst is om inzicht te krijgen in de belangrijkste knelpunten en prioriteiten wanneer het gaat om de bestrijding van anti-Zwart racisme, zodat het meegenomen kan worden in de ontwikkeling van het nationaal programma van de Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Racisme.
Het wordt een gesprek met/tussen burgers, experts en het maatschappelijk middenveld.
Dit programma wordt opgenomen in New Metropolis Zuidoost, het is live te volgen via Pakhuis de Zwijger, fysiek bij te wonen door 40 personen en later terug te kijken via onze social media kanalen.
DossierSamen Tegen Racisme
Inclusief
Dit programma is ontwikkeld door
Angelique Hoogmoed