In je dagboek schrijven heeft verschillende functies. Het kan helpen je gedachten op orde te krijgen, je ervaringen een plekje te geven, iets te uiten wat je (nog) met niemand wil delen en ga zo maar door. De Journal Club biedt een plek waar mensen samen in hun dagboek kunnen schrijven. De host, orthopedagoog & dichter Maame Hammond, doet schrijf-suggesties en stelt leidvragen aan de hand waarvan jij op papier kan onderzoeken wat je zelf denkt en voelt. Doordat er in gezelschap geschreven wordt, is er de optie om te delen wat er in je omgaat. Uiteraard mag dit ook tussen jou en je dagboek blijven. Nieuwsgierig? Kom langs en let’s journal together!

Locatie: New Metropolis Metropolis Nieuw-West (Burgemeester Rendorpstraat 1, 1064 LH Amsterdam).

Met in dit programma
Maame Hammond
Trainer en ontwikkelaar, orthopedagoog, dichter
Jij
Meld je aan via de RESERVEER knop bovenaan de pagina!

Over de host

Maame Hammond is afgestudeerd als Orthopedagoog aan de Universiteit Utrecht. Na haar studie heeft zij gewerkt als teamleider Jeugd bij een organisatie in Utrecht, werkte zij als therapeut en momenteel is ze werkzaam in het onderwijs. De rode draad door haar werk heen is het bieden van veiligheid waarbinnen kinderen, jongeren en (jong)volwassenen vanuit vertrouwen hun weg vinden door het dagelijkse leven en alles wat daarbij hoort.

ProgrammareeksJong Amsterdam

Hoe is het om in Amsterdam op te groeien? Wie zijn ‘de Amsterdamse jongeren’? Wat willen ze? Kan Amsterdam brengen wat deze jongeren nodig hebben? We nodigen jongeren en jongerenorganisaties uit om in gesprek te gaan over wat de stad Amsterdam jongeren te bieden heeft.