In deze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema’s die spelen in Nieuw-West. Thema’s die aan bod zijn gekomen zijn o.a. de lage vaccinatiegraad, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma’s worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om ook de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.

Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.

Tijdens de 13e Talkshow Nieuw-West in op de thema’s: Polarisatie & verbinding. Zijn er genoeg verbindings(initiatieven) in de buurt? Hoe vinden we elkaar in tijden van politieke versplintering? En hoe gaan we op met polariserende acties in de samenleving? Een gesprek met bewoners, initiatiefnemers, politici en meer.

Dit programma is ontwikkeld door
Peter Both
Projectleider New Metropolis Nieuw-West
ProgrammareeksTalkshow Nieuw-West

In deze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema's die spelen in Nieuw-West. Thema's die aan bod zijn gekomen zijn o.a. de lockdown, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma's worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om ook de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.